06 – 494 006 88 wilhelm@bouwadviesvanreenen.nl

Olo-begeleider

Als Olo-begeleider help ik burgers, bedrijven en de overheid met het indienen van een aanvraag of melding bij het Omgevingsloket (Olo).Ik doe dit conform de actuele wet- en regelgeving.
Ik zorg daarmee voor grip op het proces en de kosten. Als Olo-begeleider voldoe ik aan de eisen (Kwaliteitscriteria) die gesteld worden door de diverse overheden.
Als Olo-begeleider werk ik als een private frontoffice binnen uw gemeente en zorg ik ervoor dat aanvragen en meldingen met behulp van het Omgevingsloket goed en snel worden ingediend.

 

Zelf een vergunning aanvragen?

U kunt als particulier zelf een vergunning aanvragen. Dat kan via het omgevingsloket online.

Uit ervaring weet ik dat het aanvraagproces van een vergunning door onervaren aanvragers vaak tot frustraties leidt. De onervarenheid van de aanvrager en de complexheid van de keuzemogelijkheden, maakt de kans op fouten, onvolledigheden en andere ongewenste zaken vrij groot. Zo’n eigen aanvraag zorgt dan ook regelmatig voor onnodige vertraging, extra werk en extra kosten.

Zorg bij een eigen aanvraag dat zich goed voorbeid, zodat alle relevante onderdelen in de vergunning komen. Bij de aanvraag hebt u uw DigiD-gegevens nodig.

Of uitbesteden!

Als u uw vergunning graag snel en compleet in huis wilt hebben, wil ik u daar graag bij helpen.

Ik doe het voorwerk, zorg voor de aanvraag, heb de contacten met de overheid (gemeente/provincie) en regel de correspondentie. Ik heb de juiste machtiging en kan ook als gemachtigde optreden.

De kosten van een vergunningaanvraag zijn sterkafhankelijk van complexheid. Ik reken met een vanafprijs van €75,-. Deze prijs geldt voor eenvoudige aanvragen, bijvoorbeeld voor het kappen van een boom of het aanvragen van een uitrit.

Omgevingsloket online

U kunt hier als particulier terecht om:

✔ een vergunning aan te vragen
✔ een vergunningcheck te doen
✔ een melding te doen

U kunt hier als bedrijf terecht om:

✔ een vergunning aan te vragen
✔ een vergunningcheck te doen
✔ een melding te doen

OmgevingsAlert App

Deze app toont u de actuele vergunningsaanvragen voor de omgevingsvergunningen bij u in de buurt (of rond een ander adres naar keuze). Op deze manier kunt u eenvoudig zien waar er plannen zijn die jouw leefomgeving kunnen beïnvloeden: Een dakkapel van u achterbuurman, een kapvergunning van bomen in de buurt, een schutting of reclamebord naast uw huis, industrie in de buurt… U blijft eenvoudig op de hoogte: Op een duidelijk kaartje, een overzichtelijk lijstje of met handige push-berichten.

De App is leverbaar voor IOS, Android en Windows.

06 – 494 006 88

Siemensstraat 11

7903 AX Hoogeveen

14 + 3 =